Betűalbum 4 este alatt

Örökítsd meg egy csodálatos albumban amit az anyaságról gondolsz vagy Édesanyád iránt érzel!

A Betűalbum 4 este alatt videóanyag abban segít, hogyan állíts össze te magad önállóa, teljesen készre egy meseszép, anyasággal kapcsolatos témájú betűalbumot még akkor is, ha ez az egész annyira új számodra, hogy ez lenne a legelső scrapbookalbum, amit életedben készítesz. A Madártávlat Albumtervezővel a komplett folyamat feldolgozhatóvá válik számodra, így a befejezett album sikerélménye önbizalmat ad további albumok elkészítéséhez.

Ismerősek az alábbiak?

 

Láttál és gyűjtöttél már egy csomó ötletet Anyák napi kreatív ajándékokhoz. Igazából abszolút biztos vagy abban, mennyire boldog lenne Anyukád, Nagymamád egy ilyen scrapbookalbum láttán.

Csak az a gond, hogy… 

amikor el kellene jutni a kész albumig, valahogy nem úgy szoktak alakulni a dolgok, ahogy tervezted.

 • Alig vártad, hogy kezedben tartsd a szépséges kellékeket, amiket beszereztél és kellenek hozzá, de azok azóta is egy dobozban várakoznak, mert nem volt időd elkészíteni.
 • Próbáltál lemásolni leírásból, videókból egy vágyott albumot, de valahogy a saját magad által választott alapanyagokból mégsem az a végeredmény született, ami igazán tetszett volna, mert nem tudtad, hogyan dönts adott helyzetekben.
 • Eljutottál egészen odáig, hogy elkészítetted az album vázát, talán be is fejezted, de fotók és szövegek már nem kerültek bele így az album végül nem került átadásra, így keserű szájízzel pakolászod az üres albumot azóta is.

 

Pedig lelkes és motivált vagy az alkotásra, van egy csomó, megvalósításra váró ötleted, de mégis van egy pár befejezetlen, félkész albumod, nem is beszélve az “egyszer szeretném megcsinálni” c. kategóriában sorakozóktól, amik csak a fejedben léteznek, de amikor az alkotás része jönne, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd.

Mit szólnál hozzá, ha most azt mondanám, nem a te Te hibád volt, hogy nem készültek el ezek az albumok? Hiszen te kész vagy az alkotásra és folyamatosan inspirálódsz, gyűjtöd a hozzávalókat, csupán nem biztos, hogy minden rendelkezésedre állt ahhoz, hogy végül sikerre vidd a kreatív elképzeléseidet.

Mit éreznél akkor, ha

 

 • ahelyett, hogy szétstresszelnéd magad – 4 este alatt elejétől a végéig, nyugalomban tényleg be is fejeznél egy anyák napi scrapbookalbumot?
 • átlátva a valóban időben és feladatban is megvalósítható folyamatot, legközelebb már nem ijednél meg egy komplett album elkészítésétől?
 • a következő Anyák napján Édesanyád, kezében a csodálatos albummal, amit te állítottál össze saját kezűleg, örömkönnyek között ölelne át téged?
 • ha sikerélményeden felbuzdulva, magad válogatta hozzávalókból is bátran és magabiztosan tudnál készíteni akár párod Anyukájának vagy saját magad számára is egy hasonló betűalbumot?

Azt gondolom, bárki is vagy, te is el tudsz készíteni és be is tudsz fejezni egy csodálatosan szép, komplett betűalbumot – ha ezúttal egy kicsit másképp fogsz hozzá, mint eddig.

Nem kell, hogy sóhajtozás, keserű szájíz és kudarcélmény kötődjön az alkotós énidőhöz, hiszen pont azért ülsz le, hogy élvezhesd a folyamatot. Ez most egy más típusú scrapbooktanfolyam lesz, mint amivel eddig találkozhattál! Nemcsak a lépésről-lépésre bemutatott elkészítési módszert adom át neked. Az alkotós videók mellett ugyanis ezúttal már támaszkodhatsz a Madártávlat Albumtervezőmre is, amely követhető rendszerbe foglalja e betűalbum elkészítésének teljes folyamatát és segítőtársad lesz végig az album létrehozásában.

 • A Betűalbum 4 este alatt videói egycsapásra átláthatóvá és érthetővé teszik számodra ennek a betűalbumnak a felépítését és elkészítésének lépéseit. Így már pontosan tudni fogod, miért pont abban a sorrendben kell haladnod és könnyebben eligazodsz majd a teendőkben és leckékben.
 • A Madártávlat Albumtervező tartalmaz egy 4 este alatt feldolgozható, alkalmakra bontott teendőlistát. Így ahelyett, hogy neked kellene töprengeni, mi után milyen lépések következnek, mindenre gondolva kapsz egy kész, pipálható listát, 4 alkalomra bontva, eszközlistával, hozzávalók listájával együtt.
 • A Madártávlat Albumtervezőhöz tartozó feladatkövető pedig segít fenntartani a motivációdat: a jelölésnek köszönhetően nyomon követheted, hol tartasz a folyamatban és látod majd, milyen sokat haladtál.

Madártávlat

madártávlat (főnév) 1. Átfogó látvány, ahogy felülről látszanak területek, települések, a föld felszínén lévő építmények, tárgyak, dolgok; nagy magasságból történő szemlélés, ahogy egy fent repülő madár látná a felszín formáit, az ott levő dolgokat. Egy repülőgépről madártávlatban látjuk a tájat. A fénykép madártávlatból ábrázolja a szigetet. 2. Átvitt értelemben: Szemléletbeli távolság az egészet egyszerre látva, az apró problémáktól eltávolodva. Ez lehetővé teszi, hogy az ember meglássa a lényeget, és ne merüljön el a részletekben. Egy történész madártávlatból vizsgálja a múlt eseményeit. A probléma madártávlatból már nem tűnik olyan nagynak, és innen közelebb a megoldás is.

Ki vagyok és miért hallgass rám?

Szia! A nevem Budaházi Brigitta, de nyugodtan hívj Giginek. Több mint kétszáz alkalommal tartottam eddig Magyarországon és Szlovákiában különféle scrapbook témájú foglalkozást.
De ne gondold, hogy scrapbookosnak születtem. Bár a különféle  papírtecnikákba óvodás koromban, az első Anyák napi virág összeragasztásánál beleszerettem, évekbe telt, míg a magam tempójában magabiztos scrapbookossá váltam. Ugyanakkor nem gondolom, hogy mindenkinek ennyi időre lenne szüksége ahhoz, hogy sikerélményt érjen el.
Pont ezért dolgoztam ki alkotós és scrapbook oktatói tapasztalatomra támaszkodva a Madártávlat Albumtervezőt, hogy segítségével a hozzád hasonló, motivált alkotók egymás után hozhassák önállóan létre a szebbnél-szebb scrapbookalbumokat. Ez a rendszer áll e mögött a videós anyag mögött is.

Mennyibe kerül?

A Betűalbum 4 este alatt videós anyagot alkotócsomaggal vagy alkotócsomag nélkül választhatod. Te döntöd el, hogy Anyu vagy Anya betűalbumot kérsz.

Az alkotócsomag tartalmazza az összes alapanyagot, amivel ugyanazt az albumot készítheted el, amit a képeken és a videókon látni fogsz. Ráadásul a ragasztót és a festéket is tartalmazza, neked csupán ollóra és ecsetre lesz szükséged! Az alkotócsomag értéke 9 430 Ft lenne, ha egyenként vásárolnád meg a hozzávalókat. Most 25% kedvezménnyel 7 000 Ft-ért juthatsz hozzá.

A videós anyag ára így alkotócsomaggal együtt:
14 500 Ft

Kérheted személyes átvétellel vagy postázással is.
A postaköltség 1 650 Ft (a fenti összegen felül)

Ha hozzávalókra nincs szükséged, a videós anyag ára csupán:
7 500 Ft

Válassz anyagot!

B4EA
videós anyag

✓ Alkotós videók
lépésről-lépésre

✓ Madártávlat
Albumtervező
Betűalbumra

7 500 Ft

B4EA
videós anyag
alkotócsomaggal

✓ Alkotós videók
lépésről-lépésre

+ Madártávlat
Albumtervező
Betűalbumra
7 500 Ft

✓ 9.430 Ft értékű
alkotócsomag
25% kedvezménnyel
7.000 Ft

✓ Személyes átvétel
a Scrapbook Stúdióban

14 500 Ft

B4EA videós anyag
alkotócsomaggal
és postázással

✓ Alkotós videók
lépésről-lépésre

+ Madártávlat
Albumtervező
Betűalbumra
7 500 Ft

✓ 9 430 Ft értékű
alkotócsomag
25% kedvezménnyel
7 000 Ft

✓ MPL házhozszállítás
1 650 Ft

16 150 Ft

Készíts Betűalbumot a Madártávlat Albumtervezővel!

A videós anyag 2021. április 23-án Pénteken indul. A felülethez és a videókhoz innentől kezdve korlátlan ideig hozzáférhetsz.

Hogyan épül fel a videós anyag?

Az alábbi modulokat és leckéket tartalmazza a Betűalbum 4 este alatt videós anyag:

1. MODUL: HOGY LESZ NEKEM BETŰALBUMOM? – Madártávlat Albumtervező

Ez a modul a Madártávlat-módszerem ismertetése, mely segítségedre lesz abban, hogy ne egy beláthatatlan, irdatlan folyamatnak tűnjék ennek az albumnak az elkészítés. A személyes tanfolyamaimból átültetett módszeremet ismertetem: falatokra, alkalmakra, folyamatrészekre bontva megismered ennek az albumnak az elkészítési folyamatát és tudod, hogyan fogsz eljutni A pontból B pontba: A hozzávalókupacból a gyönyörű szép, elkészült Betűalbumig.

Ha kihagyod ezt a modult, elképzelhető, hogy nem fogod tudni átlátni az egész folyamatot és sajnos elakadsz és félbehagyod majd és de az is lehet, hogy el fog menni időközben a kedved az egésztől.

 • 1. 1. lecke:  HONNAN HOVÁ, HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT FOGSZ ELJUTNI? A tanfolyam struktúrájának bemutatása
 • 1. 2. lecke:  MI AZ A BETŰALBUM? Az album szerkezetének megértése
 • 1. 3. lecke:  MIRE LESZ SZÜKSÉGED? hozzávalók bemutatása, eszközök bemutatása
 • 1. 4. lecke:  TERVEZD MEG A FOLYAMATOT! Madártávlat albumtervező – Mit készítesz, teendőlista avagy mit csinálj mi után,  4 estére lebontott haladási terv, eszközlista, hozzávalók listája, feladatkövető  

2. MODUL : KÉSZÍTS BETŰALBUMOT!
Ez a modul a Betűalbum elkészítési folyamatának ismertetése, mely segítségedre lesz abban, hogy lépésről-lépésre megalkothasd a csodát: a saját, egyedi készítésű betűalbumodat, amivel magadat vagy egy kedves családtagodat megajándékozhatod. S, így örökkévalóvá teheted a fotókon szereplő pillanatokat, kézzelfoghatóvá teheted az album elkészítésébe fektetett minden szeretetedet és pótolhatatlan örökséget hoztál létre, egy olyan egyedi dolgot, amit semmilyen, boltban vásárolt dologgal nem lehet többé helyettesíteni. Ha kihagyod ezt a modult, pont a lényeget hagyod ki, az albukészítés folyamatát

 • 2. 1. lecke: PAPÍROK SZABÁSA ÉS ELŐKÉSZÜLETEK
 • 2. 2. lecke: AZ OLDALAK ELKÉSZÍTÉSE
 • 2. 3. lecke: BETŰALBUM ÖSSZEÁLLÍTÁSA
 • 4. lecke : ELKÉSZÜLT AZ ALBUM

Bónuszok

Az alábbi bónuszokat is tartalmazza a Betűalbum 4 este alatt videós anyag:

 • Vágási segédlet
 • Bevásárlólista a hozzávalókhoz
 • Miről szól az albumod? Mi legyen az album témája (ötletek és inspirációk) 
 • Alkoss saját készletből! Ha nem vásároltad meg az alkotócsomagot, mert segítek kiválasztani a saját papírjaid közül a legmegfelelőbbeket.
 • Fotók előhívása (méretek, ötletek) 
 • Hibák, amire figyelj! – Bemutatom, mire ügyelj, mielőtt te is elrontasz valamit!
 • Inspirációs galéria – Másold le vagy inspirálódj 3-féle album minden oldala lefotózva 
 • Elakadtál? Vedd fel újra a fonalat, motivációs videó

Válassz anyagot!

B4EA
videós anyag

✓ Alkotós videók
lépésről-lépésre

✓ Madártávlat
Albumtervező
Betűalbumra

7 500 Ft

B4EA
videós anyag
alkotócsomaggal

✓ Alkotós videók
lépésről-lépésre

+ Madártávlat
Albumtervező
Betűalbumra
7 500 Ft

✓ 9.430 Ft értékű
alkotócsomag
25% kedvezménnyel
7.000 Ft

✓ Személyes átvétel
a Scrapbook Stúdióban

14 500 Ft

B4EA videós anyag
alkotócsomaggal
és postázással

✓ Alkotós videók
lépésről-lépésre

+ Madártávlat
Albumtervező
Betűalbumra
7 500 Ft

✓ 9 430 Ft értékű
alkotócsomag
25% kedvezménnyel
7 000 Ft

✓ MPL házhozszállítás
1 650 Ft

16 150 Ft

14 napos pénzvisszafizetési garancia

A tanfolyam anyagára 100% Elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha a videókban és kiegészítő anyagokban ismertetett módszerek gondos alkalmazása ellenére is  úgy érzed, hogy hiába tettél meg mindent, mégsem érted el azt, amit ígértem, küldd el a kitöltött Madártávlat Albumtervezőt és az albumról készült képeket és a vásárlástól számított 14 napon belül elállhatsz a köztünk lévő szerződéstől. Ekkor megszüntetem a hozzáférésedet a tananyaghoz és visszafizetem a tanfolyam árát.

 

Pin It on Pinterest

Share This