Ha kevés az ötleted és jól jönne néhány hívószó a sztori keresésben, esetleg a képaláírás megírásához lenne szükséged pár beindító löketre vagy egy-egy elrendezéstervet (oldalvázlatot) hasznosnak találnál, ami alapján felépíted a scrapbookoldaladat, neked ajánlom az alábbi ingyen letölthető anyagot. Íme 26 scrapbook ötlet a kezdéshez.


 

Hová küldhetem?

* kérlek, töltsd ki


Mit tartalmaz ez az ötletgyűjtemény?

 • 20 téma és címötlet scrapbookoldalakhoz és minialbumokhoz
  Ez a lista akár 20 héten keresztül ellát téged scrapbook témával! Azokat választottam ki a 100-ból, amelyek legtöbbünknél előfordulhatnak. Nem tetszik valamelyik? Sebaj, hagyj el nyolcat! Nincs időd hetente alkotni? Alkoss havonta egyet! Így, egy éven keresztül ha minden hónapban elkészítesz egyet, év végére lesz egy teljes albumod vagy tizenkét minialbumod!
 • 4-féle kommentárírási technika scrapbookoldalakhoz és minialbumokhoz
  Íme négy technika, amit te is bevethetsz! Itt egy kicsit önző voltam azokat választottam ki a 20-ból, amelyeket a legjobban kedvelek, ajánlok, és így a legtöbbször alkalmazom, ezért beépültek a scrapbook stílusomba. Lehet, hogy te is megszereted majd valamelyike?. Próbáld ki az egyiket!
 • 2-féle vázlatötlet scrapbookozáshoz
  12×12 inch (30,5×30,5 cm) vagy 8×8 (20,5×20,5 cm) méretű scrapbookoldalakhoz, kész oldalakról készült fotókkal együtt.
  26ScrapbookOtlet_pw

A fenti mezők kitöltésével egyúttal hozzájárulsz ahhoz is, hogy feliratkozol az ingyenes Scrapbook Hírlevélre. Ne félj, nem írok túl gyakran és nem küldök spam-et, mert azt én is utálom. Ezért soha nem adom ki másnak az e-mail címedet. A listáról bármikor leiratkozhatsz. A tanulmányt felhasználhatod saját albumod elkészítéséhez. Azonban nem árusíthatod, nem tüntetheted fel sajátodénak és nem teheted letölthetővé saját oldaladról. A kiadványt a szerzői jog védi. Bármely részének sokszorosítása, nyilvános előadása szigorúan tilos, beleértve a rádió- és tévéadás jogát is. A tanulmányban szereplő scrapbookalkotások a saját munkáim és inspiráció céljából szerepeltettem őket. A bemutatott ötletek, minták és ábrák iparszerű hasznosítása nem megengedett. A fentiek megsértése büntetőjogi következményekkel járhat. 2017. © Minden jog fenntartva. Budaházi Brigitta – Scrapbooktanfolyam.hu | Nerada Mátyás EV – 1043 Budapest, Nyár u. 55. II/6. Adószám: 70582082-1-41 Nyilvántartási szám: 22636282 NAIH-99391/2016 és NAIH-99394/2016

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Pin It on Pinterest

Share This