Ingyen letölthető: 4 tipp: hogyan írj megkapó képaláírást

Amikor megismerkedtem a scrapbookkal, észrevettem, hogy a gyakorlott alkotók nem csak szimplán ráírják az oldalaikra vagy a minialbum lapjaira a gondolataikat, hanem tartalmilag is kreatív szöveges megoldásokkal élnek, és szinte magam előtt láttam az eseményeket, érzéseket, amiket körülírtak! Hű, ez klassz! Én is ilyet akarok – ötlött fel bennem! Ha te is így érzel, íme egy hasznos segédlet: 4 tipp: hogyan írj hatásos képaláírást scrapbookoldalakhoz és minialbumokhoz.


 

Hová küldhetem?

* kérlek, töltsd ki


Mit tartalmaz ez a segédlet?

Vajon mi mindenre jók a szöveges elemek? Hogyan tehetem még személyesebbé a scrapbookalbumomat? Hogyan írjak hatásos képaláírást? Milyen trükkök léteznek, ha gyakorlatlan vagyok ezen a téren? Az anyag a megkapó képaláírással kapcsolatos 4 tippemet tartalmazza leegyszerűsítve, saját scrapbookoldalaimmal illusztrálva. Ez a segédlet meggyorsítja számodra a scrapbookoldalad képaláírásának megírását, amikor épp nincs ötleted.

A 13-oldalas segédletben hat, általam készített scrapbookoldalon szemléltetem a fentiek alkalmazását.


4tippKepalairashoz_pw
A fenti mezők kitöltésével egyúttal hozzájárulsz ahhoz is, hogy feliratkozol az ingyenes Scrapbook Hírlevélre. Ne félj, nem írok túl gyakran és nem küldök spam-et, mert azt én is utálom. Ezért soha nem adom ki másnak az e-mail címedet. A listáról bármikor leiratkozhatsz. A tanulmányt felhasználhatod saját albumod elkészítéséhez. Azonban nem árusíthatod, nem tüntetheted fel sajátodénak és nem teheted letölthetővé saját oldaladról. A kiadványt a szerzői jog védi. Bármely részének sokszorosítása, nyilvános előadása szigorúan tilos, beleértve a rádió- és tévéadás jogát is. A tanulmányban szereplő scrapbookalkotások a saját munkáim és inspiráció céljából szerepeltettem őket. A bemutatott ötletek, minták és ábrák iparszerű hasznosítása nem megengedett. A fentiek megsértése büntetőjogi következményekkel járhat. 2017. © Minden jog fenntartva. Budaházi Brigitta – Scrapbooktanfolyam.hu | Nerada Mátyás EV – 1043 Budapest, Nyár u. 55. II/6. Adószám: 70582082-1-41 Nyilvántartási szám: 22636282 NAIH-99391/2016 és NAIH-99394/2016

Mentés

Mentés

Pin It on Pinterest

Share This