Köszönöm, hogy regisztráltál
az általam meghirdetett alkalomra.

Megrendelésed visszaigazolása bizonyára már megérkezett a regisztrációnál megadott e-mail címedre. Rövidesen elküldöm számodra a regisztrációkor megadott adataidra kiállított számlát a Számlázz.hu rendszeréből. A számlát átutalással vagy bankkártyával a SimplePay rendszerén keresztül fogod tudni kiegyenlíteni.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mikor kapok számlát?

A számlát a megrendeléskor megadott adatok, valamint a tényleges fizetési mód alapján állítom ki számodra néhány napon belül és elektronikus formában küldöm el az email címedre.

Hogyan kapom meg a számlát?

A számlát a Számlázz.hu rendszerén keresztül elektronikus formában, a regisztrációkor megadott e-mail címre fogom elküldeni.

Valamit nem értek, kérdezni szeretnék.

Ha bármi gondod merül fel a fizetési folyamat során, írj egy e-mailt a budahazi.brigitta@scrapbooktanfolyam.hu címre és rövid időn belül visszaírok.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@scrapbooktanfolyam.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Budaházi Gyula egyéni vállalkozóval kötöd.

Pin It on Pinterest