2 hófehér képeslap készítése - scrapbook foglalkozás
Ezen az alkalmon 1 db képeslapot és 1 db ajándékdobozt készíthetsz el a segítségemmel. Elsajátítható technikák és ismeretek: Sizzix motívumok felhasználásával készült, látványos, többrétegű képeslap készítése, hozzá illő kis ajándékdobozzal. Képeslap-tervezési ismeretek. A képeslap sarkába kerülő szám, a képeslap és a doboz színei szabadon választhatók.
Szeretettel várlak:
Budaházi Brigitta, Gigi

Hol és mikor?

2020. augusztus 22. Szombat 14:00-17:00
Budapest, IV. Templom u. 5.
Scrapbook Stúdió

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 4.500 Ft
mely a hozzávaló alapanyagokat is tartalmazza.

A helyek száma korlátozott. Csak az első 4 fő jelentkezését tudom fogadni.
Illetve az első 4 fő részvételi díjának beérkezése után leállítom a jelentkezést.

Köszönöm szépen érdeklődésedet. Erre az alkalomra a jelentkezés lezárult.

Mi történik az adataim megadását követően?
  • A Regisztráció gombra kattintást követően ez a honlap átirányít egy visszaigazoló lapra. Ezen az oldalon tájékoztatást fogsz kapni a fizetési módokkal kapcsolatban.
  • Amennyiben nem átutalásos fizetést választottál, a bankkártyás és PayPal-on történő fizetést ezen az oldalon fogod tudni végrehajtani.
  • Ezzel párhuzamosan elküldésre kerül egy visszaigazoló e-mail,
    ami a regisztrációkor megadott adatokat és az alkalom időpontját tartalmazza.
  • Néhány nappal a rendezvény előtt küldök neked emlékeztető emailt, ami a helyszín megközelítésével és a szükséges eszközökkel kapcsolatban tartalmaz majd FONTOS információkat. Ha mégsem szeretnél kapni ilyen emlékeztetőt, akkor ENNEK az alkalomnak az értesítési listájáról le tudsz iratkozni.

Kérlek, feltétlenül nézd meg, hogy nem landolt-e a levelem a SPAM vagy a LEVÉLSZEMÉT mappába.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@scrapbooktanfolyam.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Budaházi Gyula egyéni vállalkozóval kötöd.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor kapok számlát?

A számlát a megrendeléskor megadott adatok, valamint a tényleges fizetési mód alapján fogom kiállítani számodra, 3 napon belül elektronikus formában.

Hogyan kapom meg a számlát?

A számlát a Számlázz.hu rendszerén keresztül elektronikus formában, a regisztrációkor megadott e-mail címre fogom elküldeni.

Pin It on Pinterest