3 képeslap vegyes technikával - scrapbook foglalkozás

 Veled kerek”  scrapbooktanfolyam

Ezen az alkalmon 1 db 11,5×11,5 cm méretű minialbumot készíthetsz el a segítségemmel. 

Nem kell semmit hoznod, max. a kedvenc ollódat és a fotókat. Minden mást én adok.
A papírokat előre felvágva kapod, így biztosan kész albummal távozol. Ugyanakkor megkapod az elkészítés lépéseit is, hogy otthon akár újra el tudj készíteni ennek mintájára egy hasonló, másik albumot is.
Az albumba 20 fotót tudsz elhelyezni. A fotók precíz vágásához adok sablont, amit magaddal vihetsz.
A kiscsoportos alkalom lehetőséget biztosít az egyéni tempóban való haladásra, az egyedi kérdésekre és részemről a lehető legtöbb figyelemre.
Ha szívesen kiszabadulnál a hétköznapi történéseiből, gyere el, töltsük együtt, alkotással ezt a napot! Az eredménye egy gyönyörű szép album lesz, amit magad készítettél el és biztosan nagy sikered lesz vele valaki szemében!

 

Szeretettel várlak:
Budaházi Brigitta, Gigi

Hol és mikor?

2021. március 6. Szombat 10:00-16:00
vagy
2021. március 7. Vasárnap 10:00-16:00
(választható)
Budapest, IV. Templom u. 5.
Scrapbook Stúdió

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 14.900 Ft
A tanfolyam díja tartalmaz 6.000 Ft értékben hobbikellékeket, helyi használatra eszközöket, festéket.

A helyek száma korlátozott. Csak az első 4 fő jelentkezését tudom fogadni.
Illetve az első 4 fő részvételi díjának beérkezése után leállítom a jelentkezést.
*
*
*
*
*
Válassz időpontot!*
2021. március 6. Szombat
2021. március 7. Vasárnap
Fizetendő részvételi díj: 14.900 Ft
Mi történik az adataim megadását követően?
  • A Regisztráció gombra kattintást követően ez a honlap átirányít egy visszaigazoló lapra
  • Ezzel párhuzamosan elküldésre kerül egy visszaigazoló e-mailami a regisztrációkor megadott adatokat és az alkalom időpontját tartalmazza.
  • Ezután emailben megkapod a Számlázz.hu rendszeréből küldve a számlát, melyet átutalással vagy bankkártyával, a SimplePay rendszerén keresztül tudsz kiegyenlíteni.
  • Néhány nappal a rendezvény előtt küldök neked emlékeztető emailt, ami a helyszín megközelítésével és a szükséges eszközökkel kapcsolatban tartalmaz majd FONTOS információkat. Ha mégsem szeretnél kapni ilyen emlékeztetőt, akkor ENNEK az alkalomnak az értesítési listájáról le tudsz iratkozni.

Kérlek, feltétlenül nézd meg, hogy nem landolt-e a levelem a SPAM vagy a LEVÉLSZEMÉT mappába.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@scrapbooktanfolyam.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Budaházi Gyula egyéni vállalkozóval kötöd.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor kapok számlát?

A számlát a megrendeléskor megadott adatok, valamint a tényleges fizetési mód alapján fogom kiállítani számodra, 3 napon belül elektronikus formában.

Hogyan kapom meg a számlát?

A számlát a Számlázz.hu rendszerén keresztül elektronikus formában, a regisztrációkor megadott e-mail címre fogom elküldeni.

Pin It on Pinterest