Oldal kiválasztása

Köszönöm, hogy regisztráltál

a Hogyan készül a dobozalbum? scrapbook tanfolyamra.

Megrendelésed visszaigazolása bizonyára már megérkezett a regisztrációnál megadott e-mail címedre.

  • Amennyiben Átutalásos fizetést választottál, az átutalással kapcsolatos bankszámla adatait megtalálod a visszaigazolásban.
  • Ha a Bankkártyás vagy PayPal fiókon keresztül történő fizetési módot választottad, ezt most tedd meg az alábbi űrlap segítségével. Töltsd ki a nevedet és kattints az alábbi narancssárga gombra. Ekkor a rendszer átirányít a PayPal biztonságos felületére és ott el tudod végezni a fizetést.
<p>Fizetés a  <img src="https://www.paypalobjects.com/webstatic/i/ex_ce2/logo/logo_paypal_106x28.png" alt="PayPal" width="106" height="28" />  rendszerén keresztül.</p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><h3><b>2.900 Ft</b></h3></p>
<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="cmd" value="_s-xclick"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="hosted_button_id" value="U8QHYLDS4WDC4"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><table><!-- [et_pb_line_break_holder] --><tr><td><input type="hidden" name="on0" value="Tanfolyami résztvevő neve">Tanfolyami résztvevő neve</td></tr><tr><td><input type="text" name="os0" maxlength="200"></td></tr><!-- [et_pb_line_break_holder] --></table><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="image" src="https://www.scrapbooktanfolyam.hu/tanfolyam/BiztosAlapok/img/Fizetes.jpg" border="0" name="submit" alt="PayPal - The safer, easier way to pay online!"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img alt="" border="0" src="https://www.paypalobjects.com/en_US/i/scr/pixel.gif" width="1" height="1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></form><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Gyakran Ismételt Kérdések

Meggondoltam magam és mégis inkább más módon szeretnék fizetni. Változtathatok?

Igen! Ha mégis inkább Banki átutalással szeretnél fizetni, vagy az azonnali fizetést lehetővé tevő Bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetésre váltanál, most megteheted.

A számlát a megrendelésben általad megadott, adatok alapján fogom kiállítani, azonban a fizetési módot az alapján írom be, ahogyan a tényleges fizetés történt.

Mikor kapok számlát?

A számlát a megrendeléskor megadott adatok, valamint a tényleges fizetési mód alapján fogom kiállítani számodra, a fizetés megtörténtét követő 3 napon belül elektronikus formában.

Hogyan kapom meg a számlát?

A számlát a Számlázz.hu rendszerén keresztül elektronikus formában, a regisztrációkor (vagy a PayPal fizetés során megadott) e-mail címre fogom elküldeni.

Nincs PayPal fiókom, sima bankkártyával szeretnék fizetni, ez lehetséges?

Igen! Nem szükséges hozzá meglévő PayPal fiók. Ha VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Discover vagy American Express bankkártyád vagy hitelkártyád van, ezeket a rendszer mind elfogadja. Gyorsan és biztonságosan lehet így fizetni, én évek óta alkalmazom fizetésre és a Scrapbook Webáruház vásárlói is már 2009 óta használják gond nélkül. Nyugalommal tudom ajánlani számodra, mert ez egy bejáratott, működő rendszer.

Ehhez először írd be a nevedet, majd kattints a fenti gombra. Ezután pedig az oldal alján a világoskék „Pay with Debit or Credit Card” feliratú gombra kattints, és használd a PayPal biztonságos felületét a bankkártyával történő fizetéshez.

Ha bármi gondod merül fel a fizetési folyamat során, írj egy e-mailt a budahazi.brigitta@scrapbooktanfolyam.hu címre és rövid időn belül visszaírok.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@scrapbooktanfolyam.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Budaházi Gyula egyéni vállalkozóval kötöd.

Pin It on Pinterest

Share This