Oldal kiválasztása

Rólam

  • Már gyakorlott vagy és új ötletekre és technikákra szomjazol?
  • A bizonytalanságod miatt nem mersz belevágni egy szép papírba?
  • Unod már, hogy csak halmozod a scrapbook kincseket, de alig készítesz belőlük valamit?
  • Nem CSAK megvenni szeretnéd a tanfolyamokat, hanem meg is valósítani végre a scrapbookos célkitűzéseidet?
  • Szeretnéd a továbbiakban más projekteknél is hasznosítani az ismereteidet?

Akkor jó helyen jársz. Én azzal a szemlélettel építettem fel ezt a honlapot, hogy a fenti kérdésekre megoldást nyújtson.

A ScrapbookTanfolyam.hu oldalt azért hoztam létre, hogy egy helyen megtalálhasd az összes olyan lehetőséget, ahol tanulhatsz tőlem és barátaimtól. Tanfolyamaimat azért kínálom, hogy az otthonod kényelmében történő tanulás során vagy személyes foglalkozások keretei között elsajátíthasd a scrapbooktechnikát, azaz a kreatív albumkészítés csodálatos tevékenységét.

Tanfolyamaimon az elsődleges célom mindig az, hogy résztvevőim magabiztos tudással távozzanak, amivel megalapozhatják az otthoni ismételt alkotást. Azaz, hogy az elsajátított ismeretekre és technikákra támaszkodva önálló alkotások létrehozására legyenek képesek. Ha jelentkezel egy tanfolyamomra személyesen is megbizonyosodhatsz erről.


 

GigiAvatar150610Budaházi Brigitta, Gigi vagyok – 2006 óta scrapbookozom. 2009-ben indítottam el saját scrapbook vállalkozásomat, amelyben azóta is főállásban dolgozom. 2009 óta több mint száz scrapbook és mixed-media témájú tanfolyam házigazdája voltam Magyarországon és külföldön.

Számos online scrapbook tanfolyam, oktatócikk és -videó szerzője vagyok. Rendszeresen szerepelek a sajtóban és a televízióban.

Budaházi Brigitta: Ajándékok scrapbooktechnikávalKét könyvem jelent meg, Különleges albumok (2007) és Ajándékok scrapbooktechnikával (2012) címmel.

2013-tól kezdve másfél évig voltam a Pentacolor cég scrapbook-tanácsadója, melynek köszönhetően két alkalommal jártam az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő legnagyobb kreatív hobbi kiállításon és vásáron, a CHA-n. Ezen a rendezvényen élő bemutatókat tartottam angol nyelven és több mint 50 munkám került kiállításra.

2015 tavasza óta az amerikai Stencil Girl stencilgyártó cég blogjának vendégalkotója vagyok, havonta jelennek meg scrapbook és mixed-media témájú angol nyelvű cikkeim. 2016. februárjától a Sizzix.co.uk és az ICO Magyarország együttműködő bloggere vagyok.

Személyes blogom, melyet 2007 óta vezetek: Ünnepeld az életed!
A Scrapbook Webáruházat, mely három területen, a scrapbook, a mixed-media és a kreatív naptárdíszítés téma iránt érdeklődők beszerzési forrása, 2009. óta működtetem.
Hírlevelem
, melyben rendszeresen tájékoztatom olvasóimat blogbejegyzéseimről, a webáruház újdonságairól és tanfolyamaimról: Scrapbook Hírlevél

Ezen kívül megtalálsz a Facebookon, az Instagramon, a Google Plus oldalon, a Pinteresten és a Twitteren is.

Találkozhattál már velem itt is:
PR_szines

 

Szeretettel várlak az általam szervezett tanfolyamokra,
remélem rövidesen találkozunk!

 

Pin It on Pinterest

Share This