Oldal kiválasztása

Szeretnél egy irigylésre méltó scrapbookalbumot
amiben csodálatos utazásod fényképeit és emlékeit őrizheted?

Megtanítom hogyan készíts egy látványos, nyári utazásról szóló saját albumot, ami megőrzi majd a legszebb emlékeidet.
Napsugaras KRK sziget albumkészítő scrapbooktanfolyam
Kellene egy album
amiben a szívednek kedves utazáson készült fényképek és tárgyi emlékek végre méltó helyre kerülnek?
Jó lenne egy bevált módszer
látványos fogások és megoldások, amit neked már nem kell feltalálnod, csak alkalmaznod?
Hiányzik a valódi sikerélmény
amkor tényleg minden úgy alakul, hogy a végén te is elégedetten és büszkén tekintesz a munkádra?

Hazaértél az utazásról és csak gyűlnek-gyűlnek a családi fotók a telefonodon és a számítógépeden, van egy nagy kupac belépő, szórólap, képeslap, prospektus, amit ide-oda pakolsz és nem történik velük semmi, igaz?

Pedig, a fényképek őrzik a jelent és ma már minden pillanatot megörökítünk, amit fontosnak érzünk. Te hol tárolod ezeket a fotókat? Elgondolkodtál már azon, vajon mikor fogod legközelebb elővenni vagy másokkal együtt újra megnézni akár ezeket a most még frissen benned élő élményekről készült fényképeidet? A kreatív albumkészítés, azaz a scrapbooktechnika arra jó, hogy ezeknek a számodra fontos pillanatoknak méltó módon állít emléket. A saját kezűleg készült albumokban, afféle modern családi krónikákban megelevenednek ezek az értékes történetek. Alkotó és az azokat nézegetők számára egyaránt öröm a létrejöttük.

Napsugaras KRK sziget albumkészítő scrapbooktanfolyam

Veled is megtörtént már, hogy amikor szóba került egy korábbi utazás, addigra te már

  • alig emlékeztél arra, hogyan is volt pontosan, pedig akkor és ott úgy érezted, sosem fogod elfelejteni…
  • nem találtad erről a fényképeket mert csak elmentetted valahová a számítógépre, hogy MEGLEGYEN…
  • bizonytalan voltál abban, mit is érezhettél akkor és miért akartál emlékezni rá örök életedre…
  • egy idő után fájó szívvel dobtad ki a papírkupacot, amit az utazásról hazahoztál, pedig egész odáig bizonyította és őrizte annak emlékét, hogy ott jártál és átélted azt a bizonyos, szép utazást?

Ha veled is előfordult már mindez, akkor itt van számodra a megoldás!

Készíts el segítségemmel egy látványos és izgalmas scrapbookalbumot, ami megőrzi majd ezeket az utazós emlékeidet! Ami méltó őrzője és felidézője lesz a csodálatos élményeidnek és amely albumtól – bárkinek mutatod majd – tuti, hogy leesik az álla.

Egy nyári utazásról szóló scrapbookalbum összeállításában szeretnék most segítségedre lenni. Az album lehetőséget ad 24 db teljes 10×15 cm-es fénykép, 3 teljes oldalnyi szöveg elhelyezésére, illetve a benne található 8 db zsebes oldal további akár 16 db plusz fotó, szöveg vagy tárgyi emlék elhelyezésére is. Nem beszélve a 4 db kihajtható oldalról, ami további lehetőségeket rejt. Az album mérete: 15,5 x 12,5 cm és 4 cm vastag.

Nemcsak azt tanulod meg, hogyan készítsd el az album vázát: egy dupla borítású, belül kis ablakkal rendelkező, tipp-topp albumot. A tanfolyam során arra is tippeket adok, hogyan érdemes kiválasztani és elhelyezni a fotókat, kialakítani a díszítőelem-csokrokat, a borító díszítését, a visszatérő, ismétlődő elemeket, amelyektől nemcsak látványos, de szép és egységes is lesz az albumod.

Ne gondold, hogy neked nem fog menni! Higgy nekem! 8 és féléves tapasztalattal rendelkezem a scrapbooktechnika oktatása terén, s azért leszek jelen, hogy minden meglévő tudásommal segítségedre legyek. A sikerélményed viszont, és az, hogy lesz-e ilyen albumod, nem rajtam, hanem csakis azon fog múlni, hogy megteszed-e az első lépést és vajon belevágsz-e?

 

 

Napsugaras KRK sziget albumkészítő scrapbooktanfolyam
Kinek ajánlom ezt a tanfolyamot?
Ezt a személyes jelenlétet igénylő, 4 és félórás scrapbooktanfolyamot kifejezetten neked ajánlom, ha
előfordult, hogy arra vágytál, bárcsak lenne egy scrapbookalbumod az egyik utazásodról, amit te készítettél el egyedül.
szívesen alkalmaznád egy 12 éve alkotó scrapbookos bevált tippjeit.
szükséged van arra, hogy az oktatódtól személyesen tanulhass, hogy ott legyen melletted, jelenlétével és instrukcióival támogasson alkotás közben.
imádod a minialbumokat és szívesen kipróbálnád egy összetettebb album elkészítését is.
Budaházi Brigitta

Budaházi Brigitta

scrapbook oktató

Szia! Ennek a látványos minialbumnak az összeállítását én tanítom meg neked. 2006 óta scrapbookozom, a scrapbooktechnika oktatásának területén pedig 8 és féléves tapasztalattal rendelkezem. Ennek a személyes tanfolyamnak a keretében megmutatom neked minden trükkömet, hogy a folyamatot könnyűnek és egyszerűnek érezd. Sőt, tanfolyamaimon mindig arra törekszem, hogy a tőlem eltanult a fogásokat a jövőben önállóan is tudd majd alkalmazni.

Hol és mikor?

2018. augusztus 18-án szombaton
10:30-15:00 óráig
Budapest, VIII. József krt. 36.
Rayher-Kreatív Centrum oktatóterem

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 15.400 Ft
mely a 8.500 Ft értékű alkotócsomagot is tartalmazza.

Mit tartalmaz az alkotócsomag?

3 db chipboard kartonalap (borítók + gerinc) | 2 db átlátszó víztiszta iratgyűjtő | 1 db fehérarany műbőr | 12 db 6×6 Kaisercraft Havana Nights scrapbookpapír | 3 db 12×12 Kaisercraft Havana Nights scrapbookpapír | 1 db 6×12 Pink Chevron scrapbookpapír | 1 db 6×12 Mustársárga Double Dots scrapbookpapír | 1 db 12×12 Kraft karton | 1 db NCSD Miénk a világ matrica | 1 db NCSD Miénk a világ Instakártya | 2 db 12×12 texturált felületű fehér alapkarton | 1 db fémkarika | 1 db fém tengeri csillag | 2 db fém papucs | 1 db fém lánc 16 cm | 4 db fémsarok | 1 db fehérarany csillámos karton 10×15 cm | 30 cm térképmintás szalag | 30 cm rózsaszín-fehér csíkos szalag | 1 db fehér csőszegecs | 1 m rózsaszín/pink kenderzsineg | 1 db 50 m 0,6 cm kétoldalas ragasztó

Az alkotócsomag értéke: 8.500 Ft

A helyek száma korlátozott. Csak az első 8 fő jelentkezését tudom fogadni.
Illetve az első 8 fő részvételi díjának beérkezése után leállítom a jelentkezést.

Köszönöm

az érdeklődésedet!
Erre a tanfolyamra a regisztráció lezárult, mert minden hely betelt.
További tanfolyamaimról a Tanfolyamok menüpontban olvashatsz.
Kövesd a Scrapbook Tanfolyam Facebook oldalát, és iratkozz fel az Események értesítésére,
hogy ne maradj le a következő hasonló alkalomról.

Pin It on Pinterest

Share This