Oldal kiválasztása

Nemcsak a kommentárt, hanem a címfeliratokat, alcímeket is írhatjuk kézírással. Sőt, kreatív módon alkalmazva díszítőelemként, a dizájn részeként is szerepelhetnek az oldalainkon írott sorok. Nézzük meg, hogyan?

  • Gondoltál már arra, hogy milyen érdekes képe van a kézírásnak, ha bekeretez mondjuk egy összeállítást? A lap szélén körbefutó gondolatok szinte átölelik a mondanivalót.
  • A papírcsíkokra írt, majd egymás alatt elhelyezett írott sorok, nagyon különlegesen mutatnak.
  • A közvetlenül a háttérpapírra írt szöveg szintén hatásos. Írhatod kontrasztos színnel, de éppúgy bele is olvaszthatod a háttérpapírba. Így nem vonja el a figyelmet az oldal más elemeiről.
  • A kézírást alkalmazhatjuk a címfelirat részeként is. Lendületes,  nagyméretű, kalligrafikus írásmóddal kiegészítve, tintával, akvarelltechnikával díszítve oldalunk gyöngyszemeként is tündökölhet.
  • A dizájn része lehet szintén, ha kacskaringós vonalakra, vagy az ezekhez a vonalakhoz igazodó, változó betűmérettel készíted el a kézírásos kommentárt. Tenger hullámaira, madarak csilingelő trilláira, szálldogáló lepkékre, csapongó gondolatokra asszociálhat a szemlélő a segítségükkel.
Puszi aputól

Puszi aputól

A vidámság a legeslegjobb alap

A vidámság a legeslegjobb alap

 

Pin It on Pinterest

Share This