Oldal kiválasztása
Budaházi Brigitta és Farkas Lívia közös tanfolyama időgazdálkodás és kreatív naptárhasználat témában. Avagy, hogyan lesz az unalmas határidőnaplóból kreatív kalendárium?

  • Ha már eleged van abból, hogy folyamatosan futsz a teendőid után és elhalmoznak a cetlik.
  • Ha szükséged lenne egy hatékony segítőtársra, ami állandóan figyelmeztet a fontos időpontokra, teendőkre és akivel még a céljaidat és álmaidat is megoszthatod.
  • Ha szereted a csinosan díszített, nőies dolgokat és örömmel saját ízlésedre formálnád azt a munkaeszközt, ami segít ebben…

Akkor neked egy SAJÁT határidőnaplóra van szükséged, ami segít ebben! Amit miután MEGTANULTÁL hatékonyan kezelni, és KREATÍV módszerekkel kellően barátságossá és szerethetővé varázsoltál – pontosan a fenti helyzetekben fog segíteni rajtad!

Kreatív Kalendárium Online - Budaházi Brigitta és Farkas Lívia urban:eve közös tanfolyama időgazdálkodás és kreatív naptárhasználat témábanA Kreatív Kalendárium Online tanfolyam Budaházi Brigitta scrapbook oktató és Farkas Lívia blogger 2014-ben indult közös tanfolyamának otthon végezhető változata. Az elmúlt években több mint száz személy vett részt a személyes tanfolyamon, s már közel hétszázan végezték el az otthonuk kényelmében az internetes változatot.

 

Ismerkedj meg ezzel a lehetőséggel, kattints bizalommal az alábbi gombra és olvasd el a tanfolyam információs oldalát!

 

Ezt megnézem! Kreatív Kalendárium Online

Budaházi Brigitta és Farkas Lívia közös tanfolyama
scrapbook+időgazdálkodás témában

 

Mentés

Mentés

Pin It on Pinterest

Share This