Oldal kiválasztása

A vágóalátétet jó, ha az asztalon tartod eleve és azon alkotsz. Ez munkafelületként is szolgál és védi is az asztalt az esetleges sérülésektől. Ezen kívül, speciális anyagánál fogva, nem csúszik meg rajta a papír, a kezedet biztosan támaszthatod rajta vágáskor, íráskor. Ha mégsem az asztalon tartod, akkor ha teheted, tárold állítva.

A vonalzók, ollók, művészkés jó, hogyha szintén az asztal közelében vannak. Magam részéről az ollókat az asztalomon tárolom, az egyik fiam által technika órán készített kis tartóban. ♥

A ragasztók esszenciális segédeszközök. Legjobb, ha ez is karnyújtásnyira van tőled. Nálam a folyékonyak egy külön teásdobozt kaptak, a kétoldalasak pedig az irattartó fakk középső rekeszében várnak a sorukra. Ugyanide helyeztem a 3D ragasztókat is. Ezen kívül, még van egy szintén fehér IKEA-s kartondobozom, amiben a nagyobb méretű és különleges ragasztók vannak (tégely kiszerelésű vagy nagyobb hengerre tekert ragasztók).

A nagy méretű vágógép az asztal melletti polc előtt, a saját dobozában, egy kisebb, fotók vágására szolgáló vágógép az irattartó fakkban.

Pin It on Pinterest

Share This