Oldal kiválasztása

Akrilbélyegzők – a fóliákat megőrizve, műanyag dossziéba fűzött genotherm-tasakokban tárolom. Így könnyen áttekinthető, milyen bélyegzőim vannak, s mosás után vissza tudom őket csúsztatni a helyükre. A nagyobb bélyegzők számára, amelyeknek kemény műanyag csomagolásuk van, egy külön dobozt rendszeresítettem, ahol nem nyomják egymást össze, mert eltartja a csomagolás egymástól a bélyegzőket.

Vannak, akik az akrilbélyegzőket régi DVD-tokokban, CD-tartókban tárolják. Ez is jó megoldás. Olyat is láttam már, hogy névjegykártya-tartókban, vagy más, osztott műanyagtasakokba csúsztatták a külön elemeire felvágott (alatta-fölötte fóliával védett) bélyegzőket. Ez is jó megoldás.

belyegzookSzivacsbélyegzők és fanyelű gumibélyegzők – mivel a legnagyobb a kiterjedésük, külön dobozban tárolom őket. Láttam már kosarakban, fiókos szekrényben is, ez csupán hely (és motivációs típus) kérdése.

Vannak, akik szeretik kitenni a fabélyegzőket keskeny polcokra, kimustrált fiókokba rendezve. Nagyon szép látványt nyújtanak!

A bélyegzőtintákat kartondobozokban, csokisdobozokban tartom.

Pin It on Pinterest

Share This