Oldal kiválasztása

Sokszor érkezik a kérdés hozzám tanfolyamon: mit tanácsolok, mi legyen az elkészült családi scrapbookalkotásokkal (arra értem, amit magadnak, vagy saját családodnak készítesz és nem ajándékozod el – tehát nem kerül át más otthonába)?

A nagy albumoknak az a legjobb, ha állítva tároljuk őket. Ekkor ugyanis a díszítőelemek, amik sokszor kemények, vagy térbeli kiterjedésűek (pl. gombok) nem nyomják át magukat, nem képeznek „lenyomatot” az alattuk vagy felettük lévő oldalakra. Ezért, ha teheted, tárold őket, az irattartó papucsokhoz hasonlóan, állítva.

A minialbumokat ki is állíthatod a polcra, de (a por miatt) még jobb, ha vitrinben tárolod. Nálunk már olyan sok minialbum van, hogy én fehér színű, IKEA karton tárolódobozokat vásároltam, amik fel vannak címkézve: Minialbumok és ebben sorakoznak a magam készítette albumok.

Persze, gyakran vannak forgatva, így azért nincsenek elrejtve a polcok vagy szekrények mélyére. A minialbumos dobozok például a nappaliban a dohányzóasztal polcán foglalnak helyet.

Pin It on Pinterest

Share This