Oldal kiválasztása

Lehetséges, hogy még annyira új ez a hobbi számodra, hogy egyáltalán nincs esély arra, hogy egy külön asztalt, fiókokat vagy egy komolyabb alkotósarkot alakíts ki magadnak erre a célra?

Ekkor jönnek jól a gurulós táskák, vagy az ágy alá tolható fiókok, a szekrény és a fal közé becsúsztatható függőmappa-tárolók!

Javaslom, hogy szerezz be egy papírok és kartonok tárolására alkalmas, megfelelő méretű tasakot! Legjobb, ha kemény műanyagból készül. Ha nincs ilyened, használj egy tiszta pizzásdobozt (amiben még sosem szállítottak ételt)!

A fürdőszobai tárolók, a konyhai tárolók, az irodai eszközök tárolására javasolt minifiókok vagy épp egy szerszámos láda pedig kiválóan elrejti majd az eszközöket, az apró hozzávalókat!

Sminkecseteket használsz? Mindet? Dobd ki, amit nem, s készíts össze a sminkecset-tartóba egy mini scrapbookos eszköztárat: két olló, mini vonalzó, kommentár író toll, művészkés, ceruza, radír, domborító eszköz, esetleg csontkés…

Végy egy A/5-ös és egy A/4-es dossziét, s bele erős műanyagból készült genotherm lefűzhető tasakokat. A kisebbe a bélyegzőket, a nagyobba pedig a matricákat, kivágható elemeket gyűjtheted.

Vannak a lakásban kiürült csokoládés- , desszertes dobozok, teásdobozok? Ne dobd ki őket! Jók lesznek a tinták, lyukasztók tárolására! Dobd fel a külsejüket festéssel, maradék (#nemszeretem, #eztminekvettem, #nahátezrégentetszettdemamárfura) scrapbookpapírokkal, és máris használhatod őket!

Minden cuccodat pedig belerejtheted a repülőkön használt fedélzeti bőrönd méretű gurulós táskába vagy egy nagy zsebes textiltáskába! Ha meg tudod oldani, dedikálj ennek egy sajátot! Válassz ennek egy csinos virágosat, vagy élénk színűt, amitől máris mosolyogsz, amikor előveszed! Ez mindent el tud majd rejteni, a kíváncsi szemek elől, könnyen elő tudod venni, s könnyen el tudsz bele pakolni. S ha úgy hozza az élet, hogy magaddal kell vinned, akkor csak megfogod és már viheted is!

Pin It on Pinterest

Share This