Oldal kiválasztása

Rólam

GigiAvatar150610Budaházi Brigitta, Gigi – 2006 óta scrapbookozom. 2009-ben indítottam el saját scrapbook vállalkozásomat, amelyben azóta is főállásban dolgozom. 2009 óta több mint száz scrapbook és mixed-media témájú tanfolyam házigazdája voltam Magyarországon és külföldön.

Számos online scrapbook tanfolyam, oktatócikk és -videó szerzője vagyok. Rendszeresen szerepelek a sajtóban és a televízióban.

Budaházi Brigitta: Ajándékok scrapbooktechnikávalKét könyvem jelent meg,  Különleges albumok (2007) és Ajándékok scrapbooktechnikával (2012) címmel.

2013-tól kezdve másfél évig voltam a Pentacolor cég scrapbook-tanácsadója, melynek köszönhetően két alkalommal jártam az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő legnagyobb kreatív hobbi kiállításon és vásáron, a CHA-n. Ezen a rendezvényen élő bemutatókat tartottam angol nyelven és több mint 50 munkám került kiállításra.

2015 tavasza óta az amerikai Stencil Girl stencilgyártó cég blogjának vendégalkotója vagyok, havonta jelennek meg scrapbook és mixed-media témájú angol nyelvű cikkeim. 2016. februárjától a Sizzix.co.uk és az ICO Magyarország együttműködő bloggere vagyok.

Személyes blogom, melyet 2007 óta vezetek: Ünnepeld az életed!
A Scrapbook Webáruházat, mely három területen, a scrapbook, a mixed-media és a kreatív naptárdíszítés téma iránt érdeklődők beszerzési forrása, 2009. óta működtetem.
Hírlevelem
, melyben rendszeresen tájékoztatom olvasóimat blogbejegyzéseimről, a webáruház újdonságairól és tanfolyamaimról: Scrapbook Hírlevél

Ezen kívül megtalálsz a Facebookon, az Instagramon, a Google Plus oldalon, a Pinteresten és a Twitteren is.

Találkozhattál már velem továbbá itt is:
PR_szines

Pin It on Pinterest

Share This