Oldal kiválasztása

Mindannyian elfoglalt életet élünk. Akár dolgozó nőként vagy már pihenő nagymamaként, vagy éppen most kirepült ifjúként futsz neki a következő napoknak, valószínűleg neked is folyamatos rohanás az életed.

Elgondolkodtam azon, hogy amikor scrapbook oldalainkhoz kell(ene) megírnunk a kommentárt, sokszor lehet, csak sóhajtunk egyet, és inkább nem vesződünk vele. Ehelyett, lelkesen javaslom, inkább örömmel állj neki, hiszen ha megállsz fogalmazni, összeszedni a gondolataidat és picit elcsöndesedsz, kizökkenhetsz ezáltal a nagy hajtásból.

Ezzel a leckével az a célom, hogy segítsek áttörni azokat a gátakat, amelyek még megakadályoznak abban, hogy hatásos és szívből jövő, felszabadult kommentárokat tudj írni. Vedd ezt a néhány fejezetet és mondd el magadnak: „Ma élvezettel fogom megírni a készülő oldalam kommentárját!”

Scrapbookoldalaidat a következő generáció, vagy magad számára úgy teheted még inkább személyesebbé, ha a kiválasztott témához, a cím és fénykép(ek) mellé kommentárt, megjegyzést is elhelyezel.

Természetesen, a kommentárral rendelkező oldalakkal egyenértékűek azok az összeállítások is, amelyeken készítője nem helyez el mást, csupán egy oldalcímet, vagy egy dátumot, és inkább színekkel, dizájnnal és díszítéssel fejezi ki mindazt, amit mondani szeretne. Ezen a tanfolyamon azonban a scrapbookingról, mint a jövőbe küldött „lenyomatunkról” szeretnénk beszélni. Én azt tapasztaltam, hogy magamból adok többet azáltal, ha írásban is kifejezem, miért volt fontos számomra, hogy éppen azt az eseményt, érzést, pillanatot rögzítettem abban a bizonyos scrapbookoldalban.

Ehhez a témához az alábbi leckéket tekintsd át:

Pin It on Pinterest

Share This