Oldal kiválasztása

Tíz év scrapbookozás távlatából visszatekintve, mára kialakultak a tárolási praktikáim is. Ma már csak az újonnan érkező dolgoknak kell helyet teremteni, ami legtöbbször a már kialakított rendhez illeszkedő megoldás.

Úgy gondolom, jó tanácsokkal szolgálhatok neked, hiszen talán még a scrapbookos kincsestárad kialakítása előtt állsz.

Az elkövetkezendő néhány leckében olvashatsz az alkotósarok kialakításáról, az eszközök és alapanyagok tárolásáról. Célom ezzel a leckével az, hogy idejekorán megismerhess olyan ötleteket, szempontokat aminek segítségével kialakíthatod a saját, átlátható rendszeredet. Ahol…

  • megvan mindennek a helye, és emiatt
  • nem megy el az idő a folytonos keresgéléssel,
  • nem csak egy rendrakás vagy költözés eredményeképpen jössz csak rá, mennyi mindened is van tulajdonképpen,
  • a praktikum megelőzi a cukiságokat,
  • a környezet alkotásra sarkall,
  • öröm tölt el, amitől feltöltődsz.

A fentiek lehet, hogy még idegenül csengenek számodra. Mert lehet, hogy amiből alkotsz, elfér egy fiókban vagy egy webáruházból maradt rendelés csomagolásában (azaz egy tiszta pizzás dobozban).

De az is lehet, hogy már kezd elharapódzni nálad a káosz, mert több mindent halmoztál már fel, mint amit átlátható és rendben tartható tárolóhellyel jelenleg győzni tudsz.

Sőt, akár az is lehet, hogy te vagy a rendszerezés királynője, s már megvan mindenre a hatékony megoldásod. Ez esetben izgalmas lesz talán betekintened, én milyen szempontok szerint alakítottam ki az enyémet.

Hidd el, jó az öreg a háznál. A következő leckék tartalmát sokéves tapasztalat alapján, sok-sok rendszerezős könyv és cikk elolvasása után gyűjtöttem össze számodra.

Azt kívánom,te is örömmel alakítsd ki kreatív munkakörnyezetedet, legyen benne mindennek szép és átlátható helye és valósuljanak meg, ott alkotván, a legcsodálatosabb scrapbook munkáid!

Pin It on Pinterest

Share This