Oldal kiválasztása

Letölthető bónuszok

Töltsd le a Biztos alapok scrapbooktanfolyam tananyagához tartozó alábbi bónuszokat is! Kattints a képek melletti Letöltés gombra! Kérlek, légy türelmes, mert a fájlok némelyike nagyobb méretű lehet, ezért az internetkapcsolattól függően a letöltés esetleg több időt is igénybe vehet.

100 téma- és címötlet

20 kommentárírási technika

PV_15vazlat01


További bónuszok a VIP csomaghoz

Az alábbi letölthető anyagok a Biztos alapok scrapbooktanfolyam VIP előfizetést vásárolt résztvevői számára elérhetők. Külön e-mailben kerülnek kiküldésre! Ezeket az anyagokat tehát nem erről az oldalról, hanem csak a kiküldött e-mailből lehet letölteni.

Pszt! Ha alapcsomagot választottál a regisztrációkor és most fáj a szíved, hogy nem férsz hozzá az ALÁBBI anyagokhoz és kedvezményekhez, akkor frissítsd az előfizetésedet! Görgess le az oldal aljára és olvasd el a tudnivalókat!

VIP bónusz - 4 db extra tippÖsszesen 5 oldalnyi 3+1 tipp a mindennapi alkotáshoz – a saját tárházamból.
Nyomtatható minőségű A/4-es méretű, 4 db Adobe Pdf formátumú fájl

VIP bónusz - 3 db kivágható sablonÖsszesen 5 oldalnyi kivágható sablon, scrapbookoldalak elkészítéséhez a saját tárházamból.
Nyomtatható minőségű A/4-es méretű, 3 db Adobe Pdf formátumú fájl

A fentieken kívül a VIP csomag része:

  • 2 db scrapbookoldal elemzése (e-mailben)
  • Két befejezett vagy még félkész (le nem ragasztott) scrapbookoldaladról készült fényképet küldhetsz számomra e-mailben, amelyet legkésőbb 7 napon belül részletesen elemzek a kompozíció, a színek és a tartalom összhangja tekintetében. Ezzel is segítve a további alkotási folyamatot. Erről bővebben a VIP-bónuszok letöltési oldalán olvashatsz.

Ha VIP CSOMAGOT VÁSÁROLTÁL A REGISZTRÁCIÓKOR,
akkor a fenti VIP-előfizetéshez járó bónuszok hozzáférési linkjeit e-mailben küldtem el számodra.

Kérlek, jelezd a Kapcsolati űrlapon keresztül, ha valami miatt nem sikerült letöltened!


Mentés

Pin It on Pinterest

Share This